O nama


Poljoprivredno preduzeće za proizvodnju, trgovinu i usluge Per-Agro d.o.o. je  osnovano 10.06.2010. godine kao naslednik preduzeća Permark d.o.o. i Budućnost d.o.o. Osnovna delatnost preduzeća je gajenje žita, kukuruza, i drugih ratarskih kultura, kao i trgovina istim. Pored proizvodnje i trgovine žitaricama, Per-Agro d.ao.o. se bavi i pružanjem poljoprivrednih usluga svim zainteresovanim pravnim i fizičkim licima.


U svom vlasništvu Per-Agro d.o.o. poseduje najsavremeniju mehanizaciju koja omogućava nesmetano obavljanje proizvodne i uslužne delatnosti. Našu flotu čine kombajni marke Case, Claas, Agrifac, teški traktori guseničari proizvođača Caterpillar, teški traktori Fendt, zatim Case i Claas, kao i sve priključne mašiname i adapteri.


Proizvode sa naših njiva skladištimo u silosu kapaciteta 25.000 tona koji je takođe u našem vlasništvu i nalazi se na adresi Veljka Vlahovića 47. Silos poseduje najmoderniju sušaru francuskog proizvođača FAO kapaciteta sušenja 30 t/h. Kapacitet prijema 60 t/h. Silos je opremljen komplentnom infrastrukturom za nesmetan rad.


Pored ratarske proizvodnje, bavimo se i voćarstvom, i u svom posedu imamo zasad jabuka na površini od 40 ha, kao i zasad lešnika na 20 ha.O nama Ratarstvo Voćarstvo Silos i FSH Obaveštenja Kontakt

© Per-Agro d.o.o. 2015

nik0lap

Per-Agro d.o.o.